Werken met damwandplaten

Werken met damwandplaten

Vaak worden de damwandplaten gebruikt om een schuur of garage te voorzien van een dak. Maar tegenwoordig gebruikt men het ook om een gevel te bekleden. Het prettige van deze platen is toch het feit dat ze licht van gewicht zijn en dus ook eenvoudig te monteren. Bovendien zijn deze platen zeer voordelig om te bestellen.

Hierdoor is er veel vraag naar! Gelukkig kan je bij Huisman.be eenvoudig deze platen bestellen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor jouw exemplaar er vast en zeker bij zal zitten! Tevens kan je via deze webshop eenvoudig ook de rest van het materiaal bestellen.

Het monteren van damwandplaten

Wanneer je ervoor kiest om deze platen te gebruiken zal je ook de juiste schroeven moeten bestellen. Op de bovenstaande website kan je dit er direct bij bestellen. Vaak blijven de schroeven wel zichtbaar wanneer ze geplaatst zijn. Maar dat siert juist deze platen. Deze platen zijn voorzien van een coating waardoor ze goed tegen weersomstandigheden kunnen.

Dit vind je vaak terug bij een loods of een grotere hal. Wanneer de platen worden gemonteerd is er geen mogelijkheid meer dat er water naar binnen kan sijpelen. Ook platen die licht doorlaten behoort tot het assortiment. Wil jij graag het gehele assortiment bekijken alvorens je een bestelling zal plaatsen? Neem dan gerust een kijkje op de bovenstaande website.