Flitz events bedrijfsuitje: een onvergetelijke dag voor iedereen

Flitz events bedrijfsuitje: een onvergetelijke dag voor iedereen

Waarschijnlijk wordt er ook bij jouw bedrijf ieder jaar een teamuitje geregeld. En misschien is het dit jaar wel aan jou de eer om iets leuks en origineels te bedenken. Nu heb jij de kans om te kiezen voor een onvergetelijk uitje waar iedere medewerker nog maandenlang over zal praten. En dat bereik je niet met een traditionele borrel waarbij de mensen die elkaar kennen alsnog bij elkaar zullen staan. Dat bereik je wel met een superleuke activiteit waarbij medewerkers samen moeten werken! Hier vind je de leukste ideeën voor het volgende bedrijfsuitje!

Ontdek het belang van teambuilding

Een Flitz event bedrijfsuitje voor een uitje om nooit te vergeten. Je kunt kiezen uit heel veel leuke activiteiten waarmee je elkaar beter leert kennen. De leukste teambuilding activiteiten werpen uiteindelijk ook hun vruchten af op de werkvloer. Er zijn daarom veel spellen en activiteiten waarbij samenwerking van groot belang is. Door intensief samen te werken kun je bepaalde opdrachten uitvoeren en bereik je uiteindelijk het doel. In sommige gevallen is dit het oplossen van een raadsel en in andere gevallen is dit het verslaan van een goed georganiseerde tegenstander.

Laat je collega’s elkaar op een andere manier leren kennen

Het is bij een bedrijfsuitje juist leuk wanneer het een uitdaging wordt voor iedereen. En dat betekent dat jij hier als organisator een flink vinger in de pap hebt. Het is dan ook leuk om bijvoorbeeld nieuwe teams te maken waarmee je diverse afdelingen door elkaar gooit. Zo voorkom je dat medewerkers bij hun eigen groepje blijven. Door de teams te mengen zorg je ervoor dat jouw collega’s elkaar nog beter leren kennen. Een Flitz events bedrijfsuitje heeft in ieder geval genoeg manieren waarop je dit voor elkaar kunt krijgen.

Sport en spel tijdens het Flitz event bedrijfsuitje

In de eerste plaats zijn er veel spellen waarbij het draait om teambuilding en samenwerking. Bijvoorbeeld bij de Robinson Crusoe Experience, waarbij je tal van opdrachten moet uitvoeren om de tegenstanders uit te schakelen. Maar ook als je kiest voor sport en spel, zoals boerenbeachgolf, beachvolleybal of bubbelvoetbal is samenwerking belangrijk om de winst te behalen. Zo zijn genoeg genoeg activiteiten waarbij je meerdere teams kunt vormen om zo meer diversiteit in de groepen te kunnen krijgen.

Bedrijfsuitje activiteiten op het strand

Een Flitz events bedrijfsuitje kan plaatsvinden op het strand van Scheveningen, waar je alle ruimte hebt en waar er genoeg leuke spellen op het strand gespeeld kunnen worden, maar waar je ook leuke activiteiten en sporten op en rondom het water kunt doen. Je hebt daarnaast ook de mogelijkheid om te kiezen voor activiteiten in de stad. Denk bijvoorbeeld aan een GPS-speurtocht door Den Haag of een citygame als Wie is de Rat?.

Workshops en andere creatieve bedrijfsuitjes

Tenslotte is het ook mogelijk om voor een wat rustiger bedrijfsuitje te kiezen. Er zijn ook genoeg Flitz events bedrijfsuitjes beschikbaar waarbij je een workshop kunt doen. Met de schilderworkshop is samenwerking ook enorm belangrijk, omdat je hier samen gaat werken aan een groot schilderij, die je daarna op de werkvloer tentoon kunt stellen als een leuke herinnering aan een onvergetelijke dag. Een workshop ijs- of zandsculpturen maken behoort tot je mogelijkheden, evenals workshops voor salsa dansen en cocktails maken.

Flitz event bedrijfsuitje: alles wordt geregeld

Hoe je het bedrijfsuitje ook wilt indelen, bij Flitz events ben je ervan verzekerd dat dit helemaal naar jouw wens gebeurt. Wil je bijvoorbeeld tussendoor lekker kunnen lunchen of wil je juist gezellig borrelen met elkaar na afloop? We bieden genoeg mogelijkheden waardoor eten en drinken geen enkele issue is tijdens het bedrijfsuitje. Lekker eten in een gezellige strandtent of onbezorgd borrelen op een boot in Den Haag: het kan allemaal geregeld worden.

goedkoop bedrijfsuitje